INSUmed - Javasolt:

Az INSUmed három ponton kapcsolódik az Ön egészségéhez.

A testösszetétel-mérést követően, mely felméri a test zsír-izom-víz összetételét három pilléren keresztül érjük el a tartós sikert. Átalakítjuk az életmódját az étkezésen és a mozgás kiterjesztésén keresztül. Az együttműködés folytán jojó effektus nélkül, könnyedén érhetjük el a kívánt testsúlyt, mely következtében nemcsak az esztétikai élmény növekszik, hanem ezzel együtt a közérzet is számottevően javul.

A zsír kalóriaértéke nagyon magas, ezért lebontásához hosszabb időre van szükség. Ahhoz, hogy az emberi szervezet zsírraktárait sikerüljön csökkenteni, először a megfelelő anyagcserehelyzetet kell megteremteni.

Minden ember más és más, ezért mindenkinek megvan a saját fogyási üteme, sebessége; ezért szükségszerű, hogy a fogyni akarókkal, mint egyedi esetekkel foglalkozzunk a személyes állapot, valamint az alkat figyelembevételével. A táplálkozási tanácsadás során a test összetételének meghatározására a BIA mérés (bioelektromos ellenállás mérés) módszerét alkalmazzuk, melynek során információt kapunk a test összetételéről, mint az izomzat, a testfolyadék és a zsír mennyiségéről. A fogyókúra sikerességét nem csak a testforma változásából lehet látni, hanem a mérési lelet eredményéből is.

Az INSUmed fogyókúra havonta 3-5 kg zsírfeleslegtől segít megszabadulni. Mindez nem jár éhezéssel, nem jelent gyötrelmes diétát. A fogyás egyénre szabott, egészséges, jóízű ételek fogyasztásával válik lehetővé. Az eredmény sikeréhez rendszeres mozgás is szükséges. Azonban ezt időt kímélő módon tudjuk megvalósítani. A folyamatos orvosi jó személyes kapcsolattartás és ellenőrzés lehetőséget kínál az életmódváltásra, az elért eredmény megtartására.

Egészséges táplálkozás

Hozzáértő orvosi tanácsadás

Rendszeres ellenőrzés

Mindennapi életben reálisan megvalósítható módszer

Nincs merev recept előírás

Nincs éhezés

Személyre szóló gyakorlati tanácsok

Személyre szabott táplálkozási terv

Hosszú távú gondozáss

Testösszetétel-ellenőrzés

A siker dokumentációja

A testösszetétel változásainak ellenőrzése

Táplálkozási hibák gyors felmerése és korrigálása

Speciális INSUmed termékek

A fogyókúra során speciális gyógyászati célra szánt élelmiszereket, INSUmed Trinknahrungot javaslunk az elhízás diétás kezelésének kiegészítésére, mely az inzulin szabályozásán keresztül elősegíti a test zsír leadását, fontos tápanyagokkal biztosítja a szervezet ellátását, igy nem alakulnak ki hiány állapotok. A koplalás és izomtömeg leépülés elkerülhetők.

Az életmód változtatása

Tanácsadás és motiváció a rendszeres napi testmozgáshoz. Amint elérte az ideális súlyt, lépésenként turmixról áttérhet a tanácsadó utasításainak megfelelő étkezésre.

A cél

A jojó effektus alatt a testsúly nemkívánatos növekedését értjük egy radikális fogyókúra után. A táplálkozási tanácsadásnak nem célja egy hirtelen történő, rövidtávú súlycsökkentés, hanem egy hosszú távú tényleges zsírredukció és a táplálkozási szokások pozitív megváltoztatása. A megfelelő táplálkozással ki lehet „az anyagcsere csapdából” gyógyszerek nélkül is szabadulni. Sokan azt hiszik, ez csak éhezéssel lehetséges. Pedig ennek éppen az ellenkezője az igaz.

A táplálkozási tanácsadáson megismerkedhet egy olyan táplálkozási fajtával, mely nagyon ízletes, könnyű, laktató, semmilyen étel nincs megtiltva és a mi a jó kedélyt biztosítja; nincs éhezés.

Az eredmény: látványos fogyás, több kiló testsúlycsökkenés havonta zsírból

Személyre szabott segítség a testzsír csökkentéséhez és a táplálkozás összetételének és életmódbeli szokásának megváltoztatásához.